گزارش کارآموزی صنایع غذایی، تولید بیسکوییت و آدامس (شرکت پارس مینو)

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
تاریخچه کارخانه:
شرکت صنعتی پارس مینو در سال 1338 تاسیس و با ایجاد فضای کارخانجات خود در محل کیلومتر 10 جاده مخصوص کرج در خلال 49 سال حیات صنعتی و از ابتدای فعالیت نقش محوری و پیشتاز را در تولید انواع بیسکوییت، شکلات، ویفر، آدامس، فرآورده های حجیم شده غلات، پاستیل و پودر ژله داشته است و به منظور کنترل کیفیت تولیدات از همان ابتدا آزمایشگاه های مجهز غذایی را احداث و آزمون کلیه مواد مصرفی و محصولات تولیدی را با استفاده از متد های معتبر عهده دار بوده است و در سال 1379 به منظور دستیابی به فضای مطلوب تر و منطبق با استانداردهای خاص ساختمانی آزمایشگاه در محل مستقل و مناسب تری احداث گردید.
از نیمه سال 1379 در راستای سیاست گذاری جدید مدیریت بخش های مختلف پارس مینو بر اساس نوع فعالیت مجزا شد و به همین منوال نیز آزمایشگاه های غذایی از نظر سازمانی مستقل و زیر نظر مدیریت مرکزی پارس مینو با چارت جدید سازمانی به شرکت های  داخلی ارائه خدمات می نماید ،به منظور دستیابی به هدف افزایش کیفیت عملکرد نیز سعی در استقرار استاندارد سیستم مدیریت کیفیت آزمایشگاه شده است.

فهرست مطالب اصلی:
فصل اول   
مقدمه     
تاریخچه محصولات     
تاریخچه کارخانه   
ظرفیت تولید     
فصل دوم            
مواد اولیه مورد استفاده
کنترل کیفیت مواد اولیه
فصل سوم     
تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در          
خطوط مختلف تولید
سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب
فصل چهارم
تجهیزات آزمایشگاهی
انواع مختلف آزمایشات      
استانداردها
فصل پنجم
نتیجه گیری          
انتقادات
پیشنهادات
فصل ششم   
منابع و مراجع



دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 9624 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 168

حجم فایل:114 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان رشته های مهندسی صنایع غذایی، تکنولوژی مواد غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش