پاورپوینت فرآیند تولید کنسانتره پرتقال و مرکبات

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
آب‌ ميوه‌ها ممكن است از پيش تغليظ شده و پس از رقيق شدن با آب آشاميدني مصرف شوند. در این مطلب به تشریح فرآیند تولید کنسانتره از پرتقال و مرکبات می پردازیم، با توجه به اسیدیته مرکبات روش تولید کنسانتره آن کمی با سایر میوه ها متفاوت است.
همانطور که می دانید، از میوه ها به روش های مختلفی جهت تهیه آبمیوه استفاده می شود: 
الف- تولید پوره از میوه و سپس تبدیل به آبمیوه     
ب- تولید کنسانتره و سپس تبدیل به آبمیوه

فهرست مطالب:
مقدمه
توليد پوره
توليد كنسانتره
توليد كنسانتره
بازسازي آب‌ميوه
فرآیند تولید کنسانتره آب پرتقال و مرکبات
سیلو گذاری و انبار
حوضچه تخلیه و شستشوی پرتقال
درجه بندی اولیه
قسمت برس زنی (Brush washer)
درجه بندی ثانویه پرتقال
استخراج کننده آب پرتقال (Extractor)
فینشینگ (Finishing)
سانتریفوژ
هواگیری آب پرتقال
تغلیظ آب پرتقال در اواپراتور
خنک کردن
انبار و سرد خانه
بسته بندی آبمیوه و کنسانتره
برچسب‌هاي حرارتي
منبع

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5967 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 27

حجم فایل:2,699 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب جهت ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش