طرح توجیهی كارخانه توليد كنسانتره ميوه

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
بخشی از متن:
طرح عبارت است از توليد كنستانتره انواع ميوه و توليد انواع آبميوه طبيعي به ظرفيت 7000 تن در سال اين واحد توليدي فعاليت خود را بر توليد كنستانتره و آبميوه دو محصول عمده منطقه و استان شامل سيب و انگور متمركز نموده است و در مراحل بعدي توليد با توجه به استعداد و توانايي ماشين‌آلات و تجهيزات و خطوط بسته‌بندي با تغييراتي اندك قادر به توليد كنستانتره و آبميوه و ميوه‌جات نظير گلابي، هلو، آلو، زردآلو و ... خواهد بود.

فهرست مطالب:
خلاصه طرح
1- درخواست‌كننده تسهيلات و مجري طرح
2- محل اجراي طرح
3- سوابق طرح
4- موضوع و تشريح طرح
5- مديريت طرح
6- وضعيت حقوقي طرح
الف- مشخصات ثبتي محل اجراي طرح
ب- مشخصات ثبتي و ارزش وثايق و اعتبار ضامن با احتساب ضرايب مربوطه
ج- مجوزهاي قانوني
جدول سرمايه گذاري و منابع آب
منابع تامين سرمايه گذاري
جدول موارد مشاركت مدني
ارزش سهم الشركه بانك در پايان دوران مشاركت مدني
مباني محاسباتي
لوازم و وسايل بسته بندي

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5853 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 34

حجم فایل:589 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش