طرح توجیهی تولید نبات و آب نبات

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
خلاصه طرح:
در این طرح به بررسی تولید نبات و آب نبات پرداخته شده است، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است، این طرح شامل چهار فصل میباشد، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه، تاریخچه، مجوز های قانونی مورد نیاز، وضعیت بازار، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است، بازدید از واحد کاری مشابه، نیروی انسانی، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (طرح توجیهی یا BP)، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز، میزان سرمایه گذاری، مواد اولیه مورد نیاز، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد.

فهرست مطالب:
خلاصه طرح
فصل اول: کلیات    
1-1 مقدمه
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن
محل اجرا
1-3 مشخصات متقاضیان
1-6 وضعیت و میزان اشتغالزایی
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
شرايط عمومي متقاضيان (اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي) دريافت جواز تاسيس   
1- اشخاص حقيقی   
2- اشخاص حقوقی   
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
فصل دوم: روش انجام کار   
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از کارخانه تولید نبات و آب نبات   
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال)
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )   
فصل سوم: امور مالی طرح   
جدول 1 ویژگی های آب نبات    
جدول 2 واحدهای فعال در زمینه تولید نبات    
جدول 3 واحدهای فعال در زمینه تولید آب نبات    
جدول 4 واحدهای در دست احداث جهت تولید نبات    
جدول 5 واحدهای در دست احداث جهت تولید آب نبات    
جدول 6  واحدهای نبات در دست احداث    
جدول 7 واحدهای آب نبات در دست احداث    
نمونه ای از یک خط تولید آب نبات
جدول 8 هزینه محوطه سازی    
جدول 9 هزینه ساختمان    
جدول 10 ماشین آلات    
جدول 11 هزینه تاسیسات    
جدول 12 هزینه های قبل از بهره برداری    
جدول 13 هزینه انرژی    
جدول 14 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز و قیمت ریالی آن در بازار داخل    
میزان مواد اولیه مورد نیاز در یک ماه    
جدول 15 هزینه های ثابت سرمایه گذاری    
جدول 16 هزینه های متغیر تولید (کل هزینه های زیر برای یک سال می باشد)    
جدول 17 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال   
جدول 18 حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی   
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات   
نتایج حاصله از اجرای طرح
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5840 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 35

حجم فایل:1,331 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش