پروژه کارآفرینی فرآوری و بسته بندی خشکبار

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است.نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، چنانچه از واژه بکار گرفته شده برای این نقش ها نیز برمی آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد.از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته استد که محصولات مختلف غذایی کشور و خصوصاً خشکبار تولیدی ایران علاوه بر دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و راه را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی، محصولات غذایی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.

فهرست مطالب:
فصل اول
کلیات
1- 1 مقدمه :
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
محل اجرا :
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
بادام زمینی :
گردو :
بادام :
فهرست خشکبار بسته بندی
فندق
گردو
پسته
بادام
زعفران
زرشک
کشمش
مجوز های قانونی :
مراحل صدور جواز تاسیس :
شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس   
1-   اشخاص حقيقی
2-   اشخاص حقوقی
مدارك مورد نياز:
اصلاحیه جواز تاسیس :
تعریف:
صدور پروانه بهره برداری :
مراحل صدور توسعه طرح :
فصل دوم
روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه فرآوری و بسته بندی خشکبار
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها (ارقام به میلیون ریال) :
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز :
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال)
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )
فصل سوم
امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح :
1-1- زمین :
2-1- محوطه سازی :
3-1- ساختمانها :
4-1- ماشین آلات (ارقام به میلیون ریال) :
5-1- تأسیسات  :
6-1- وسایط نقلیه (ارقام به میلیون ریال) :
7-1 تأسیسات اداری (ارقام به میلیون ریال) :
8-1- هزینه های قبل از بهره برداری (ارقام به میلیون ریال) :
جدول هزینه های ثابت طرح :
2- هزینه های جاری طرح :
1-2- مواد اولیه و نهاده های تولید :
2-2- حقوق و دستمزد (ارقام به میلیون ریال) :
3-2- هزینه تعمیرات و نگهداری (ارقام به میلیون ریال) :
4-2- هزینه استهلاک (ارقام به میلیون ریال) :
5-2- سوخت و انرژی :
جدول هزینه های جاری طرح :
سرمایه در گردش (دوره 45 روزه) :
جدول سرمایه گذاری :
توجیه اقتصادی محصول :
3- فروش :
برآورد هزینه عملیاتی و غیر عملیاتی :
محاسبه دوره بازگشت سرمایه :
محاسبه نقطه سربه سر در 100% تولید (ارقام به میلیون دریال) :
محاسبه کارمزد وام :
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات :
فصل چهارم
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح :

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2021 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: Doc

تعداد صفحات: 35

حجم فایل:870 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب word و قابل ویرایش